Foto

Modificarea programului de antrenamente in "Vreau sa joc baschet!"

Din 8 octombrie au inceput antrenamentele destinate copiilor in Arena de Baschet din Bulevardul Basarabia nr.39 in cadrul programului "Vreau sa joc baschet!". Pe aceasta cale, FR Baschet anunta ca a schimbat programul sedintelor de pregatire, acestea urmand sa se deruleze in zilele de marti si joi, cu incepre de la ora 13:00.

Dupa succesele inregistrate in editiile anterioare, noua versiune a programului "Vreau sa joc baschet!" va cuprinde antrenamente pentru invatarea si consolidarea cunostintelor de baschet, totul imbracat intr-o forma atractiva si eficienta, atat pentru fete, cat si pentru baieti.  

Destinat elevilor din ciclul primar, cu varste cuprinse intre 7 si 9 ani (nascuti in anul 2002 si mai mici), proiectul initiat de Federatia Romana de Baschet s-a bucurat de prezenta a numerosi copii atrasi de frumusetea si eleganta jocului de baschet si totodata a reprezentat si o oportunitate pentru cei care doresc sa faca miscare intr-un cadru organizat.


Inscrierile se realizeaza pe e-mail la adresele alina.moanta@frbaschet.ro, svetlana.dragusin@frbaschet.ro sau direct la Arena de Baschet in zilele de antrenament.

Parteneri